Velkommen Backtolife - behandler siden 2008

  • Sunds Hovedgade 51, 7451 Sunds
  • Man-torsdag 08.00 - 17.00 Fredag 08.00 - 14.00
team image

Sportmassage 25 min.

Sportsmassage er til dig, der ønsker at blive løsnet effektivt op med skadesbehandling af et specifikt område, hvor der behandles intensivt omkring f.eks. nakke, skulder, knæ etc.

team image

Massageterapi 55 min.

Massage er godt for kroppen, fordi det kan reducere muskelspændinger og ømhed, forbedre blodgennemstrømningen og øge fleksibiliteten i muskler og led. Det kan også hjælpe med at reducere stress og angst og forbedre søvnkvaliteten. Regelmæssig massage kan også styrke immunsystemet og forbedre kroppens generelle velvære.

team image

Backtolife 110 min.

Er du styret af dine tanker og smerter - skab forbindelse og mærk forskellen. Oplev en kombineret behandling med eks. samtaleterapi og behandling. Uanset dit udgangspunkt, så afspejler de ting du oplever/har oplevet sig i kroppen, f.eks. stress, angst, depression, traumer efter eks. overfald eller voldtægt.

team image

Laserterapi

Hvad er laser? Laser er en speciel form for forstærket lys, der er ensrettet, velordnet og koncentreret. Laser er meget rent lys med evnen til at trænge dybt ind i vævet. Laserlyset stimulerer den enkelte celle, akkurat ligesom sollyset giver energi til planter via fotosyntese.

team image

Cupping

Formålet med cupping er at reducere smerter og stivhed i kroppen, så bevægelsen bliver forbedret og fleksibiliteten af muskler og led øges. Cupping kan være en effektiv behandling for en række tilstande, herunder stress, angst, fibromyalgi, kroniske smerter osv.

team image

Gigalaser

GigaLaser™ er yderst effektiv ved alle akutte skader som f.eks. sportsskader og arbejdsskader, og kan anvendes umiddelbart efter skaden er sket. GigaLaser™ løsner op i fastlåste muskelspændinger og øger blodgennemstrømningen ved overbelastningsskader. Inflammation- og betændelsestilstande kan ofte afhjælpes, symptomer reduceres og potentielt fjernes helt.

team image

Shockwave

Shockwave er en avanceret og effektiv terapiløsning, der anvendes til at behandle en række muskuloskeletale lidelser. Den fungerer ved at udsende kraftfulde trykbølger, som trænger dybt ind i vævet og stimulerer kroppens naturlige helingsproces.