Ved bestilling af tid, bedes du oplyse dit fulde navn, mobil nummer og mail adresse. Dette til brug for oprettelse i bookingsystem, hvorfra der sendes en bekræftelse til dig. Dine oplysninger gemmes til senere brug, men kan - hvis ønsket, slettes. Send blot mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Skriv "Slet mig" samt fulde navn i emnefeltet.

Backtolife.dk/Virksomhedsmassør.dk er som dataansvarlig godkendt af Datatilsynet, til at indsamle og registrere personfølsomme oplysninger, samt opbevare personfølsomme oplysninger hos databehandler. Herunder oplysninger om navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, arbejdsplads, samt helbredsoplysninger. Iht. GDPR - Persondataforordning har du som klient krav på at vide at: 

- Dine oplysninger indsamles/behandles

- Ret til at få oplyst, hvilke informationer der behandles

- Få korrigeret ukorrektheder

- Blive slettet

- Dine oplysninger indsamles/behandles

Indsamling/registrering af data sker som behandler for bedre - at kunne hjælpe dig, som klient. Databehandler/Databehandling sker hos Moltrup Data Center. Nowweb.dk varetager opdatering og sikkerhed, hvorfra der ved sikkerhedsbrud, vil udgå meddelelse indenfor 72 timer.

Vælger du som klient, at kontakte Massageterapeut Leif Agergaard/Backtolife.dk via andre medier end hjemmesiden Backtolife.dk, såsom SMS,Facebook, Messenger eller lign. Opbevares dine data så længe du er i behandling og senest 5 år efter.

Jeg (Klient) bekræfter,at være indforstået med, at der opbevares nødvendige personlige oplysninger om mig, for at jeg kan modtage den behandling der diagnosticeres til at være nødvendig i forbindelse med min henvendelse. Jeg (klient) bekræfter samtidig, at jeg er blevet informaret om, at - samtykkeerklæringen kun er gyldig, fordi jeg har afgivet den frivilligt - oplysningerne udelukkende anvendes i forbindelse med det, min henvendelse vedrører - oplysningerne udelukkende anvendes i forbindelse med den behandling der iværksættes. At jeg (Klient) til enhver tid har ret til indsigt i de opbevarede oplysninger - at mine personlige oplysninger slettes senest 5 år efter sidste anvendelse - at jeg kan tilbagekalde samtykkeerklæringen og at mine personlige oplysninger derefter slettes eller anonymiseres.

Copyright © 2008-2020 Backtolife.dk / Virksomhedsmassør.dk | Dit liv • Din krop • Dit valg

Gå til toppen