Er du maksimalt udfordret på tid - har udfordringer med enten ben, arme eller lænd. Så er der mulighed for at leje et Recovery sæt.

Luftkompression er udviklet til behandling af bl.a. lymfødem, apopleksi hemiparese på hospitalerne. Som så meget andet, tog sportens verden teknologien til sig, i kampen om at opnå bedre restitution. I dag ved atleter godt at søvn, rigtig kost og vitaminindtag, er vejen til den bedste restitution, men det er langt fra altid nemt at opnå optimal restitution. Tiden er knap inden næste træningspas og her kan Recovery sættet hjælpe dig.

Recovery sættet øger blodgennemstrømningen i muskulaturen, samt sikre lymfens evne til at bevæge sig frit. Vores lymfevæske transporteres rundt i kroppen ved hjælp af vores åndedræt. samt musklernes bevægelse. I dag vides det, at det er afgørende for en optimal restitution, at lymfen har frit flow og bliver renset i lymfekirtlerne (knuderne). Lymfen fjerner affaldsstoffer fra cellerne samt bakterie og virus. Lymfevæsken optager desuden fedt og protein fra tyndtarmen når vi har spist.Når lymfen er renset i lymfekirtlerne, har den tilbageløb i de to store vener ved halsen.

Øget blodgennemstrømning og lymfedrænage hjælper på din restitutionstid. Derudover har systemet en lindrende eller gavnlig effekt på bl.a.:

- Dårlig blodcirkulation

- Uro i benene

- Nerveforstyrrelser

- Åreknuder

- Cellulitis

- Smertelindring

- Ødemer (Hævelser)

- Ømme/tunge ben

**

Maskinen er IKKE medicinsk udstyr men udviklet efter samme princip, som anvendes på hospitaler.

Maskinen er CE og RoHS mærket, dvs. de er godkendt til anvendelse af lægmand. Kræver ingen teknisk kunnen, eller faglig baggrund.

Maskinen er udstyret med en tryksensor, hvilket gør at man selv kan indstille trykket.

Behandlingen er ganske ufarlig og du kan ikke gøre noget forkert.

Er du gravid, har en aneurisme eller er i behandling for bl.a. blodprop, bør du konsultere din læge inden brug.

**

Anbefalet anvendelses tid 30 min.

A: Massage

B: Lymfedrænage

C: Restitution

Ved lymfødem 20 - 90 mmHg

Lymfedrænage 90 - 180 mmHg

Hård muskelbehandling 180 - 240 mmHg

StøvlerLændebælteArm

Copyright © 2008-2020 Backtolife.dk / Virksomhedsmassør.dk | Dit liv • Din krop • Dit valg

Gå til toppen