Velkommen Backtolife - behandler siden 2008

 • Sunds Hovedgade 51, 7451 Sunds
 • Man-torsdag 08.00 - 17.00 Fredag 08.00 - 14.00

For mange mennesker er healing noget diffust og uhåndgribeligt. Vi er ikke vant til at forholde os til ting, der ligger udenfor det felt, som vi støtter os allermest op ad i form af teoretisk belæg og fakta.

Vi vil så gerne analysere og forstå alting. Vi har for vane at åbne den mentale skraldepose og endevende dens indhold og være overbeviste om, at alting skal løses fra hovedet gennem forståelse og argumenter. Det er bestemt også vigtigt at have indsigter på sine uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger, så man kan færdes på nye måder. Men, det er ikke alt, der skal løses i hovedet. Der er en forståelse, som du finder på et andet plan. Det er den forståelse, du mærker, mere end du tænker dig frem til den. Den kan ikke diskuteres. Den fødes og leves derigennem. Den er en dyb aha-oplevelse og en indsigt, der vibrerer i dig i en grad, så du kan leve den, fordi den er integreret i dine celler. Kroppen kan noget, som hovedet ikke kan og nogle gange og ofte med det, der er allersværest, er det her, vi må henvende os for virkelig at kunne skabe banebrydende forandringer.

Noget må vi overlade til kroppen og dens vej i forhold til at slippe ved at lære at vibrere højere. Nede i kroppen kan der fjernes meget af det, som du ikke længere har brug for. Det er lidt, ligesom at tage affaldsposen og binde en knude på den, for så at smide den ud i containeren. Healing er unik her og skaber forbindelse til et ubevidst sted i dig, hvor du kan trække på noget mere afklaret. Et sted, hvor du ikke er så påvirket af din historie.

Jeg er en erfaren healer og har i følgende forsøgt at beskrive, hvad healing er og kan gøre for dig.

Hvad er healing?

 • Healing er energi.
 • Healing er kærlighed.
 • Healing er tillid.
 • Healing er tryghed.
 • Healing kan i processen være hårdt.
 • Healing kan i processen være udmattende.
 • Healing kan være livsbekræftende.
 • Healing er skabende.
 • Healing erstatter.
 • Healing er at finde hjem.

Healing kan foregå på flere måder. Metoderne jeg bruger er enten ”Hands-on” eller ”Hands-off”.

Metoderne er afhængig af, hvorvidt det er muligt med personligt fremmøde, eller om det skal foregå som fjernehealing. Det giver sig selv, at med fjernehealing er det Hands-off. Det betyder ikke, at du ikke undervejs måske vil kunne fornemme en eller flere hænder på dig. Jeg formidler blot energier (Gud, engle, sjæle, guider)

Hvad kan healing hjælpe med?

Healing kan hjælpe med at skabe balance mellem krop, sjæl og ånd.

Inden en session går i gang, vil der altid være en forudgående korrespondance om, hvorfor du ønsker healing. Er det fjernehealing, vil du blive bedt om at fremsende et billede af dit ansigt, hvor man tydeligt kan se dine øjne. Årsagen er, at det er den måde jeg ”ser” og får kontakt til dig på.

Uanset om det er fremmøde eller fjernehealing, vil det være bedst at ligge sig godt tilrette på ryggen. Et sted hvor du kan være uforstyrret. Nogle har gavn af rolig meditativ musik.

Når healing går i gang, kan der være oplevelser som kulde, varme, bevægelse, gråd, glæde, angst, opstemthed, frygt, forløsning m.m.

 

Al liv er bevægelse! Det, der ikke bevæger sig, stivner, stagnerer og dør. Derfor er energiarbejdet at skabe kærlig bevægelse både på det mentale, men også på det fysiske plan.

Har du prøvet at danse… Uanset om du er go eller ej, er der liv i de bevægelser, en dans fører med sig. I healing er der ingen rammer. Du er her for at blive sat fri. Fri til at leve, fri til at elske og blive elsket. Fri til at bevæge dig, som du har brug for, for at løsne op for fysiske og psykiske begrænsninger.

Energiarbejdet kan også omfatte et fokus på din vejrtrækning. Uden ilt er der heller ingen liv. Healing er liv!

Healing er ikke for sarte sjæle. Det kræver mod at turde slippe sig selv fri og give sig hen. Derfor vil jeg altid forsøge, at skabe den fornødne tillid og tryghed, så du kærligt kan begive dig ud på en “rejse”

Vælg den bedste behandling til dig!