Healing 

Healing - "Hands on" eller "Hands off"

Først og fremmest - er det kun noget der bruges, hvis du selv har et ønske om det. Jeg udøver ikke healing, hvis ikke det er det du ønsker. Healing er en mulighed og et af de "værktøjer" som jeg har mulighed for at hjælpe dig med.

Har du et ønske om at bevæge dig endnu mere ind i den alternative verden og mærke hvilke energier der er i dette, er det absolut værd at tage med. Jeg bruger det oftest i kombination med øvrig behandling - men også som selvstændige sessioner.

Jeg bruger healing enten med "Hands-on" eller "Hands-off". Dvs at enten lægger jeg mine hænder der, hvor dine udfordringer er, eller jeg arbejder uden at røre ved dig, så energien også kan strømme frit. Det er helt individuelt fra klient til klient og helt ud fra hvad du har det bedst med. For mig, handler healingen om at erstatte de negative udfordringer kroppen/sindet måtte gemme på, med noget positivt. Skabe kontakt mellem krop og sind.

"Magic exists! Who can doubt it, when there are rainbows and wildflowers, the music of the wind and the silence of the stars? Anyone who has loved has been touched by magic. It is such a simple an such a extraordinary part of the lives we live."

"So many years of education, yet no one taught us how to love ourselves and why it is so important."

Buddha Vitarka Mudra

Copyright © 2008-2020 Backtolife.dk / Virksomhedsmassør.dk | Dit liv • Din krop • Dit valg

Gå til toppen