Relief session (55 min.)

Relief behandlingen er til dig, der ønsker en helkropsmassage, hvor der bliver løsnet effektivt op, eller ønsker skadesbehandling af et specifikt område, hvor der behandles intensivt omkring f.eks. nakke, skulder, knæ etc.

For at kunne finde ind til dine forventninger og forhåbninger for behandlingen, er det vigtigt, at vi sammen finder de udfordringer din krop giver dig. Derfor kan du med fordel bruge kontaktformularen, hvor du har mulighed for at beskrive dine symptomer. Behandlingen er tilpasset dig og dine ønsker/behov, og det er disse der kommer i fokus under behandlingen.

Under behandlingen kan du måske opleve hvordan kroppen arbejder når den er belastet - og om muligt få en større forståelse for dine smerter.

Relief behandlingen hjælper med, at lindre spændinger i de hårde og ømme muskler, og giver samtidig din krop afslapning. Du kan opleve behandlingsømhed efter endt behandling, hvilket er helt normalt når der arbejdes med kroppen.

Jeg arbejder ud fra en behandlingsform, hvor du kan give slip og afspænde i musklerne under mit arbejde med din krop. Måske har du fokus på den Fysiurgiske massage, ellers finder vi sammen den behandlingsform, der er tilpasset dig bedst. Dette kunne også være bindevævsmassage, MET eller laserterapi.

Backtolife.dk Relief

Copyright © 2008-2020 Backtolife.dk / Virksomhedsmassør.dk | Dit liv • Din krop • Dit valg

Gå til toppen