Recovery session (110 min.)

Recovery behandlingen er til dig, der ønsker at investere mere i din krop. Hvor der er stor fokus på skadesbehandling af et specifikt område og/eller ønsker en helkropsmassage - hvor der er tid til at gå i dybden.

Recovery behandlingen er en dybdegående behandling, der spreder velvære i hele kroppen og afspænder de ømme og spændte muskler. I behandlingen er der tid til at arbejde med de belastninger din krop har ophobet og sætte fokus på disse.

For at kunne finde den rette behandling for dig og din krop, er det vigtigt, at vi sammen tager hånd om dine forventninger og forhåbninger omkring behandlingen. Derfor er det vigtigt at du bedst muligt beskriver dine udfordringer - evt. ved at bruge kontaktformularen. Her kan jeg danne mig et overblik og få en dybere forståelse af din krops belastninger forud for behandling.

Recovery behandlingen giver ligeledes mulighed for at arbejde intensivt på et specifikt område og stadig give din krop mulighed for forkælelse - evt. også i en kombineret behandling med bindevævsmassage.

En helkropsmassage åbner muligheden for at få kroppens muskler gennemarbejdet og lindre smerter. Samtidig vil du måske opleve hvordan kroppen påvirkes og mærke hvordan smerter kan udspringe andre steder end fokusområdet. Er din krop i ubalance, kan dette evt. vise sig ved:

  • Ømhed
  • Stivhed
  • Hovedpine
  • Forringet smidighed

Mange ignorerer disse signaler som kroppen giver ved ubalance og bliver vant til at leve med dem. Ved at arbejde dybdegående med kroppen, er målet at få kroppen til at genoprette balancen igen. Derfor kan du også opleve behandlingsømhed efter endt behandling. Dette er helt normalt når der arbejdes intensivt med kroppen. Føler du, at det også er det mentale der påvirker dig, kan du med fordel vælge BOdy-miND behandlingen.

Backtolife.dk Recovery

Copyright © 2008-2020 Backtolife.dk / Virksomhedsmassør.dk | Dit liv • Din krop • Dit valg

Gå til toppen