Mit navn er Leif Agergaard (´75) - jeg startede som selvstændig massør i 2008 - efter jeg havde taget den første af mine massør uddannelser.

Min interesse for behandling startede som 12 årig, da jeg her startede til Jiu-Jitsu (selvforsvar), hvor vi efter træningen brugte massage til at løsne op for spændte muskler.

Det var dog ikke behandler vejen jeg startede med at vælge - selvom jeg i alle årene har behandlet. Jeg startede indenfor detail branchen, hvor jeg blev udlært isenkræmmer hvilket har taget mig lidt rundt omkring. Efter de sidste knap 10 år vælger jeg, at stoppe som byggecenterleder da jeg gik ned med stress.

Så mit liv blev taget op til revurdering og det jeg troede kun skulle være min hobby, blev min levevej.

Jeg har i alle årene haft on-location behandling hos virksomheder. Det betyder, at virksomheder der ønsker at pleje deres medarbejderes helbred, kan lave en aftale om, at jeg kommer ud på virksomheden hver 2. uge, hvor jeg behandler dem der har tilmeldt sig ordningen.

I klinikken Finlandsgade 70, 7430 Ikast (Også privat adresse) kommer både virksomheds klienter der trænger til opfølgende behandling, og naturligvis rigtig mange private klienter, som Hr. og Fru Jensen der har fået ondt af havearbejdet, til atleten, der har fået en skade og klienter, der er ramt af længervarende smerter.

Behandlingerne spænder vidt - men med dig i fokus. Dit liv • Din krop • Dit valg!

Med mange års erfaringer og mere end 10.000 behandlinger, vil jeg gøre hvad jeg kan for også at hjælpe dig bedst muligt

Bedste hilsner Leif

Leif Agergaard mobil 2927 8757

Kontakt oplysninger


 

MobilePay logo MobilePay nr


Logo Brancheforeningen Fysiurgisk Massage

 BFM

backtolife negativ outline uden baggrund export


Copyright © 2008-2020 Backtolife.dk / Virksomhedsmassør.dk | Dit liv • Din krop • Dit valg

Gå til toppen